Életút Kistérségi Közhasznú Családsegítő Egyesület

7150 Bonyhád, Perczel utca 27. Tel. szám: 06/74 451-414, adószám: 18864016-1-17

www.eletutegyesulet.hu

„Ön választ, mi segítünk”

„Ön választ, mi segítünk” elnevezésű projektet indított a Tesco áruházlánc, amelyben a vásárlók szavazhatták meg, melyik pályázat tetszik nekik legjobban. A Szekszárdot és Bonyhádot magában foglaló körzetben az előzetes szűrésen a bonyhádi Életút Kistérségi Közhasznú Családsegítő Egyesület, a szekszárdi 1. számú óvoda és a Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület projektjei mentek át. A vásárlók tetszését az Életút Kistérségi Közhasznú Családsegítő Egyesület nyerte el, így mi vehettük át az áruház által felajánlott 400 ezer forintot. A nyertes projektben egy egészségnapot szerveztünk, melyet szeptember elején valósított meg az egyesület, amin a hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjuknak mutattunk be egészséges ételeket, elkészítésüket, mindezt egészséges táplálkozással foglalkozó bonyhádi klubok segítségével. Az egészséges életmód részeként a sportot is bevontuk különböző versenyekkel, és a helyi klubok, lehetőségeik ismertetésével. Filóné Ferencz Ibolya polgármester elmondta, örülnek, hogy lehet együtt gondolkodni az áruházzal a városért. Megemlítette, hogy korábban is volt már ilyen összefogás: a szilveszteri útavató futás, és reméli, lesz még folytatás. Kiemelte, hogy a nyeremény jó helyre került, és megköszönte a Kieszné Huszár Dóra által vezetett Tesco áruház által biztosított lehetőséget is.

Solymosi Anita

szakmai egység vezető